Browsing by Author Упатова, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І.
2011Визначення фізико-хімічних показників розчинної кавиУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В.
2011-10-20Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природиМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2023Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеківАфанасьєва, О. П.; Упатова, О. І.
2013Запровадження віртуальних лабораторних робіт із хімічних дисциплінМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Уклеіна, О. Г.
2013Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислотМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.
2020Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусівУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.
2019Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологійМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2021-04-08Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованостіМурликіна, Н. В.; Євлаш, В. В.; Упатова, О. І.; Соломенцева, О. В.
2012Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2016Принципи вибору емульгаторів харчових системУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.
2012Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2012Розвиток пізнавального інтересу студентів до дисципліни «Харчова хімія» на етапі сприйняття знаньСамойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Пілюгіна, І. С.
2019Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктахМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Аксьонова, О. Ф.
2011-05-19Функціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних системМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2015Ігрові методи як засіб підвищення пізнавальної активності студентів під час вивчення органічної хіміїУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Самойленко, С. О.; Уклеіна, О. Г.