Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01 | Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І. |
2011 | Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В. |
2011-10-20 | Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І. |
2023 | Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків | Афанасьєва, О. П.; Упатова, О. І. |
2013 | Запровадження віртуальних лабораторних робіт із хімічних дисциплін | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Уклеіна, О. Г. |
2013 | Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислот | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2022 | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І. |
2020 | Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В. |
2019 | Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І. |
2021-04-08 | Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості | Мурликіна, Н. В.; Євлаш, В. В.; Упатова, О. І.; Соломенцева, О. В. |
2012 | Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І. |
2016 | Принципи вибору емульгаторів харчових систем | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г. |
2012 | Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І. |
2012 | Розвиток пізнавального інтересу студентів до дисципліни «Харчова хімія» на етапі сприйняття знань | Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Пілюгіна, І. С. |
2019 | Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Аксьонова, О. Ф. |
2011-05-19 | Функціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних систем | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І. |
2015 | Ігрові методи як засіб підвищення пізнавальної активності студентів під час вивчення органічної хімії | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Самойленко, С. О.; Уклеіна, О. Г. |