Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581
Title: | Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій |
Authors: | Мурликіна, Н. В. Упатова, О. І. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 166-167. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-166-167.pdf | 110.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.