Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581
Title: Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій
Authors: Мурликіна, Н. В.
Упатова, О. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 166-167.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-166-167.pdf110.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.