Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62125
Title: Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні
Authors: Мурликіна, Н. В.
Самойленко, С. О.
Упатова, О. І.
Уклеїна, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н. В., Самойленко С. О., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 281-280.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62125
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-281-282.pdf153.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.