Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62125
Title: | Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні |
Authors: | Мурликіна, Н. В. Самойленко, С. О. Упатова, О. І. Уклеїна, О. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мурликіна Н. В., Самойленко С. О., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 281-280. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62125 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-281-282.pdf | 153.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.