Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37167
Title: | Принципи вибору емульгаторів харчових систем |
Authors: | Упатова, О. І. Мурликіна, Н. В. Уклеіна, О. Г. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Упатова О. І., Мурликіна Н. В., Уклеіна О. Г. Принципи вибору емульгаторів харчових систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 385-386. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37167 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_385-386.pdf | 125.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.