Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37167
Title: Принципи вибору емульгаторів харчових систем
Authors: Упатова, О. І.
Мурликіна, Н. В.
Уклеіна, О. Г.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Упатова О. І., Мурликіна Н. В., Уклеіна О. Г. Принципи вибору емульгаторів харчових систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 385-386.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37167
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_385-386.pdf125.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.