Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58333
Title: Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах
Authors: Мурликіна, Н. В.
Упатова, О. І.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Аксьонова О. Ф. Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 217-218.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58333
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_217-218.pdf348.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.