Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Title: Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Authors: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Мурликіна, Н. В.
Пілюгіна, І. С.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Губський, С. М.
Упатова, О. І.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків
Citation: Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с.
Abstract: Монографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.