Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30086
Title: Функціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних систем
Authors: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мурликіна Н.В., Янчева М.О., Упатова О.І., Функціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних систем. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 53-54
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30086
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-53-54.pdf212.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.