Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353
Title: Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури
Authors: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Keywords: м’ясний фарш;емульгатори ацилгліцеринної природи;емульсії;оптимізація технологічних параметрів;соняшникова олія;олія
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 34-42.
Abstract: Наведено результати досліджень щодо оптимізації технологічних параметрів одержання емульгаторів ацилгліцеринної природи із застосуванням як функції відгуку даних показника емульгуючої здатності зразків емульгаторів у модельних емульсіях на основі м’ясного фаршу.
The given studies are devoted to the optimization of technological parameters of obtaining the emulsifiers of acylglycerine origin with using as response function of the data of emulsifying ability index of emulsifier samples in the model emulsions on the basis of minced meat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_8.pdf316.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.