Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Title: | Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків |
Authors: | Афанасьєва, О. П. Упатова, О. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Афанасьєва О. П., Упатова О. І. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-3-4.pdf | 138.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.