Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Title: Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків
Authors: Афанасьєва, О. П.
Упатова, О. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Афанасьєва О. П., Упатова О. І. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-3-4.pdf138.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.