Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Омельченко, Світлана Борисівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2015
Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2020
Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, Павло Петрович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Гринченко, Наталя Генадіївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Боковець, Сергій Петрович
2020
Наукометричні бази в інформаційно-бібліотечному забезпеченні проведення сучасних наукових досліджень
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2020
Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Головіна, Людмила Андріївна
2017
Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження
Горальчук, Андрій Богданович
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Товма, Лідія Федорівна
2022
Розроблення проекту технології смузі на основі молочної та фруктової сировини з використанням пектинових речовин
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Задоя, Олексій Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022-09-28
Спосіб отримання пастили
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2017-01-10
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
;
Федак, Наталя Василівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2017-01-10
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Симакова, Інна Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022
Теоретичні основи харчових технологій
Пивоваров, Павло Петрович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
2021
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Шульга, Оксана Сергіївна
;
Гурський, Петро Васильович