Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9283
Title: Спосіб отримання пастили білкової
Authors: Даюб, Антанус
Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Омельченко, Світлана Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Янчик, Марія Володимирівна
Issue Date: 28-Sep-2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб отримання пастили білкової: пат. 151877 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06768. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 28.09.2022, Бюл.№ 39. 5 с.
Series/Report no.: 11;151877
Abstract: Спосіб отримання пастили білкової, що включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з порошком йодованого пророщеного нуту відновленого, з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування, згідно з корисною моделлю як білкову добавку використовують порошок йодованого пророщеного нуту із заміною до 75 % пюре яблучного.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9283
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151877_DBTU.pdf160.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.