Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15922
Title: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, Світлана Іванівна Федак, Наталя Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович Омельченко, Світлана Борисівна |
Issue Date: | 10-Jan-2017 |
Citation: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112993, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. Ф Перцевой, М. В Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06026. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;112993 |
Abstract: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15922 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
112993.pdf | 163.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.