Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58601
Title: Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Желєва, Тетяна Сергіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Issue Date: 19-Oct-2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152033 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 3/36 (2006.01). № u 2021 06957. Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.12.2021; опубл. 19.10.2022, Бюл.№ 42. 4 с.
Series/Report no.: 11;152033
Abstract: Корисна модель стосується способу отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає механічне змішування альгінату натрію, апельсинових харчових волокон та харчових волокон з оболонки насіння подорожника (псиліум).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58601
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152033_DBTU.pdf149.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.