Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273
Title: Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Богданович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Генадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Рябець, Ольга Юріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Keywords: термообробка;висолювання білків;кисломолочний сир;вологоутримуючи здатності;гідроліз сахарози;полісахариди;піноутворення
Issue Date: 2020
Publisher: Х.: СНАУ
Citation: Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Харчові технології»: укладачі П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, О. П. Тищенко, Н. Г. Гринченко, Ф. В. Перцевой, С. Б Омельченко, О. Ю. Нагорний, О. Ю. Рябець, О. Ю. Мельник, С. П. Боковець. Х. : СНАУ, 2020. 49 с.
Abstract: В методичних рекомендаціях описані види навчально-методичних видань та їх роль в навчальному процесі, приведена характеристика навчальних занять, їх науково-методичне забезпечення, структура, порядок оформлення та підготовки до видання методичних матеріалів, а також зразки навчальних та робочих навчальних видань з коментарями щодо їх підготовки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_TOXT_21.pdf722.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.