Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273
Title: | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» |
Authors: | Пивоваров, Павло Петрович Горальчук, Андрій Богданович Тищенко, Ольга Павлівна Гринченко, Наталя Генадіївна Перцевой, Федір Всеволодович Омельченко, Світлана Борисівна Нагорний, Олександр Юрійович Рябець, Ольга Юріївна Мельник, Оксана Юріївна Боковець, Сергій Петрович |
Keywords: | термообробка;висолювання білків;кисломолочний сир;вологоутримуючи здатності;гідроліз сахарози;полісахариди;піноутворення |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Х.: СНАУ |
Citation: | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Харчові технології»: укладачі П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, О. П. Тищенко, Н. Г. Гринченко, Ф. В. Перцевой, С. Б Омельченко, О. Ю. Нагорний, О. Ю. Рябець, О. Ю. Мельник, С. П. Боковець. Х. : СНАУ, 2020. 49 с. |
Abstract: | В методичних рекомендаціях описані види навчально-методичних видань та їх роль в навчальному процесі, приведена характеристика навчальних занять, їх науково-методичне забезпечення, структура, порядок оформлення та підготовки до видання методичних матеріалів, а також зразки навчальних та робочих навчальних видань з коментарями щодо їх підготовки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_TOXT_21.pdf | 722.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.