Browsing by Author Ляшенко, Б. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність розробки універсального багатофункціонального апарата для тепломасообмінних операційЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.
2019Актуальність самостійної роботи під час формування сучасного фахівцяЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2022Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихЗагорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П.
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2011Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювачаМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О.
2019Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2020Використання інноваційних наукових розробок у формуванні фахівців інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2010Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого тернуМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Смілик, М. М.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2024Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробівЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Севрюженко, С. С.
2015Електронний підручник як засіб дистанційного навчанняЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2012Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температуриМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Харлап, М. Д.
2011Застосування НВЧ-нагріву для дефростації м’ясних блоківЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Безродний, В. Г.; Баранина, О. М.; Картавий, С. В.; Макаренко, С. А.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М.
2023Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботиГурський, П. В.; Богомолов, О. В.; Маяк, О. А.; Ляшенко, Б. В.
2009Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2009Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировиниМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.