Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Ляшенко, Б. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 39
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальність розробки універсального багатофункціонального апарата для тепломасообмінних операцій
Загорулько, А. М.
;
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
2019
Актуальність самостійної роботи під час формування сучасного фахівця
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2013
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2022
Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених
Загорулько, А. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Холобцева, І. П.
2021
Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2011
Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювача
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Фоменко, І. Н.
;
Андрієвський, А. Ю.
;
Голосняк, Т. А.
;
Скляр, А. О.
2019
Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2020
Використання інноваційних наукових розробок у формуванні фахівців інженерного спрямування
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2010
Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Смілик, М. М.
2021
Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2013
Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2024
Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
;
Севрюженко, С. С.
2015
Електронний підручник як засіб дистанційного навчання
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
2018
Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2012
Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температури
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Харлап, М. Д.
2011
Застосування НВЧ-нагріву для дефростації м’ясних блоків
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Безродний, В. Г.
;
Баранина, О. М.
;
Картавий, С. В.
;
Макаренко, С. А.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Постаджиєв, О. І.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Сабадаш, С. М.
2023
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Гурський, П. В.
;
Богомолов, О. В.
;
Маяк, О. А.
;
Ляшенко, Б. В.
2009
Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
2009
Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.