Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8679
Title: Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Keywords: пастоподібні концентрати напоїв ПКН;цукати;БАР;ресурсозберігаючі виробництва
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 49-57.
Abstract: Запропоновано модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних ПКН і цукатів зі збереженням усіх БАР початкової сировини.
The model charts of development of new resourcekeepings methods of pro duction of high-quality PKN and candied fruits are offered with a maintainance all BAR of initial raw material.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8679
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_9.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.