Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58812
Title: Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування
Authors: Загорулько, О. Є.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загорулько О. Є., Ляшенко Б. В., Загорулько А. М. Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 60-61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58812
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_60-61.pdf233.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.