Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3964
Title: Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Authors: Маяк, В. І.
Ляшенко, Б. В.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Осьмак, О. О.
Keywords: конфітюри;сухі конфітюри;термін зберігання;реологічні параметри
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 59-65.
Abstract: Досліджено основні реологічні параметри сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Отримано реограми сухих конфітюрів та графічні залежності ефективної в'язкості сухих конфітюрів за різного терміну зберігання. Отримано розрахункові залежності для визначення основних реологічних параметрів.
Studied basic rheological parameters of dry confiture depending on the period of storage. Received реограмы dry confiture and graphics depending on the effective measuring viscosity dry confiture with different length of storage. Calculated dependencies obtained to determine the main rheological parameters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3964
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__11.pdf291.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.