Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35266
Title: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Маяк, О. А.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи: методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр за освітньо-професійними програмами «Інженерія переробних і харчових виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», та «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціальності 131 «Прикладна механіка» для студентів денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко. Харків: ДБТУ, 2023. 32 с.
Abstract: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами рівня вищої освіти бакалавр денної і заочної форми навчання за освітньо-професійними програмами «Інженерія переробних і харчових виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», та «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціальності 131 «Прикладна механіка» розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту», згідно з ДСТУ вищої освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, чинних вимог Єдиної системи конструкторської документації (ЄСКД) та Єдиної системи технологічної документації (ЄСТД), ДСТУ 3008:2015 «Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення», ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання», Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та екзаменаційну комісію у Державному біотехнологічному університеті.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35266
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mr_bakalavr_131-133_23.pdf748.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.