Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6585
Title: | Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну |
Authors: | Маяк, В. І. Ляшенко, Б. В. Смілик, М. М. |
Keywords: | цукатна маса;дикорослий терен;електровібрація |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Смілик М. М. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 241-246. |
Abstract: | Розглянуто вивчення закономірностей зміни структурно-механичних властивостей продуктів залежно від дії на них робочих органів обладнання під час переробки. Застосування електровібрації збільшує швидкість релаксації напруги цукатної маси, та дозволить зменшити залишкові деформації і отримувати готовий продукт вищої якості, без руйнування його форми. The study of conformities to the law of change of structurally -mechanical properties of products is considered depending on an action on them of workings organs of equipment at processing. Application of electrovibrations increases speed of relakcation of tension of mass of the candied fruits, and will allow to reduce remaining deformations and, non-destructive his form. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6585 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_43.pdf | 246.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.