Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6585
Название: Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну
Авторы: Маяк, В. І.
Ляшенко, Б. В.
Смілик, М. М.
Ключевые слова: цукатна маса;дикорослий терен;електровібрація
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Смілик М. М. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 241-246.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вивчення закономірностей зміни структурно-механичних властивостей продуктів залежно від дії на них робочих органів обладнання під час переробки. Застосування електровібрації збільшує швидкість релаксації напруги цукатної маси, та дозволить зменшити залишкові деформації і отримувати готовий продукт вищої якості, без руйнування його форми.
The study of conformities to the law of change of structurally -mechanical properties of products is considered depending on an action on them of workings organs of equipment at processing. Application of electrovibrations increases speed of relakcation of tension of mass of the candied fruits, and will allow to reduce remaining deformations and, non-destructive his form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6585
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_43.pdf246.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.