Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54737
Title: | Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів |
Authors: | Ляшенко, Б. В. Загорулько, А. М. Севрюженко, С. С. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ляшенко Б. В., Загорулько А. М., Севрюженко С. С. Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 349-351. |
Abstract: | Результати досліджень удосконаленого апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів які підтверджують підвищення ресурсоефктивності, що досягається втіленням запропонованих конструкторсько-апаратурних рішень з забезпеченням конкурентоспроможності апарату та дозволить отримати оригінальні м’ясні вироби. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54737 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-349-351.pdf | 174.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.