Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54737
Title: Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів
Authors: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Севрюженко, С. С.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ляшенко Б. В., Загорулько А. М., Севрюженко С. С. Дослідження температурного поля апарата для смаження січених кулінарних виробів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 349-351.
Abstract: Результати досліджень удосконаленого апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів які підтверджують підвищення ресурсоефктивності, що досягається втіленням запропонованих конструкторсько-апаратурних рішень з забезпеченням конкурентоспроможності апарату та дозволить отримати оригінальні м’ясні вироби.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54737
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-349-351.pdf174.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.