Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20458
Title: | Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених |
Authors: | Загорулько, А. М. Ляшенко, Б. В. Загорулько, О. Є. Холобцева, І. П. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загорулько А. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Холобцева І. П. Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 32-35. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20458 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-32-35.pdf | 283.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.