Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146
Title: Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів
Authors: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf397.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.