Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2146
Title: | Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів |
Authors: | Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf | 397.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.