Browsing by Author Желєва, Т. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024-04Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузіЖелєва, Т. С.; Щербак, К. О.; Кармазов, О. І.
2011-10-20Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Діхтярь, А. О.; Желєва, Т. С.
2012-04-25Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомЖелєва, Т. С.
2023-04Аналіз ринку заморожених напівфабрикатів України.Желєва, Т. С.; Калюжна, Ю. С.
2014Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Большакова, В. А.; Желєва, Т. С.
2020Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2022Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонціЖелєва, Т. С.
2018Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатівМороз, Д. Д.; Желєва, Т. С.
2021Використання крохмалю в м’ясній промисловостіЖелєва, Т. С.; Камсуліна, Н. В.
2023Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбасЖелєва, Т. С.
2023Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О.
2015Вплив заморожування-розморожування на мікроструктурні характеристики м’ясних фаршівЖелєва, Т. С.
2013Вплив низьких температур на властивості харчових добавок полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2021Вплив харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості заморожених м’ясних напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Розуменко, А. Р.
2016Дослідження впливу заморожування-розморожування на білкову складову м’ясних системЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2013Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2019-05-15Дослідження кінетики набрякання білка соняшникуКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С.
2021-04-08Дослідження процесів набрякання харчових волоконЖелєва, Т. С.; Ключка, Д. С.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2016Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, М. О.; Погожих, М. І.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.