Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Title: Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці
Authors: Желєва, Т. С.
Issue Date: 2022
Publisher: Київ: НУХТ
Citation: Желєва Т. С. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції (18 жовтня 2022 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2022. С. 154-155
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53246
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_innovatsiyni tekhnol_22-154-155.pdf965.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.