Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24850
Title: Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом
Authors: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. О.
Желєва, Т. С.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Діхтярь А. О., Желєва Т. С. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 177-178
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24850
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-177-178.pdf161.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.