Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Title: Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас
Authors: Желєва, Т. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Київ: НУХТ
Citation: Желєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Inprodmash_23-92-93.pdf994.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.