Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22182
Title: Дослідження процесів набрякання харчових волокон
Authors: Ключка, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Т. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ключка Д. С. Дослідження процесів набрякання харчових волокон. Наук. кер. Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 49
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22182
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-49.pdf99.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.