Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Title: | Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі |
Authors: | Желєва, Т. С. Щербак, К. О. Кармазов, О. І. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Желєва Т. С., Щербак К. О., Кармазов О. І. Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88. |
Abstract: | The meat processing industry is the basis of the food complex of Ukraine. Today, it, like any other branch of the food industry, faces a number of problems. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-88.pdf | 110.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.