Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Title: Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі
Authors: Желєва, Т. С.
Щербак, К. О.
Кармазов, О. І.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Желєва Т. С., Щербак К. О., Кармазов О. І. Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88.
Abstract: The meat processing industry is the basis of the food complex of Ukraine. Today, it, like any other branch of the food industry, faces a number of problems.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-88.pdf110.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.