Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Title: | Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів |
Authors: | Мороз, Д. Д. Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Кривий Ріг: ДонНУЕТ |
Citation: | Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf | 790.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.