Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Title: Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів
Authors: Мороз, Д. Д.
Желєва, Т. С.
Issue Date: 2018
Publisher: Кривий Ріг: ДонНУЕТ
Citation: Мороз Д. Д., Желєва Т. С. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квітня; Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2018. С. 93-94
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53250
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_kharchovi dobavky_18-94-95.pdf790.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.