Перегляд зібрання за групою - Автори Дмитревський, Д. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 64  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствахВерхоланцева, В. О.; Дмитревський, Д. В.
2023Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировиниДейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2011Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картопліДейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2009Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення пароюТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2024-04Використання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соківДмитревський, Д. В.; Лавренюк, В. В.
2012Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентівДуб, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2015Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі»Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.; Дмитревський, Д. В.
2021-04-08Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктівДмитревський, Д. В.; Вишняков, М. Ю.; Мороз, І. А.
2014-05-22Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустріїГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.
2009Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодівТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2011Дослідження комбінованого процесу очищення бульбоплодівТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.; Євсюкова, Н. О.
2013Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2014-05-22Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2023Ефективність використання мембранних технологій під час переробкиДейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Мороз, І. А.
2023Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловостіДейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.
2021-04-08Застосування мембранних технологій під час виробництва соківДмитревський, Д. В.; Енімо, А.; Кайданський, О. М.
2021-04-08Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О.