Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах | Верхоланцева, В. О.; Дмитревський, Д. В. |
2023 | Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В. |
2016 | Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2011 | Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі | Дейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2009 | Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2024-04 | Використання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соків | Дмитревський, Д. В.; Лавренюк, В. В. |
2012 | Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентів | Дуб, В. В.; Дмитревський, Д. В. |
2015 | Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі» | Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.; Дмитревський, Д. В. |
2021-04-08 | Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів | Дмитревський, Д. В.; Вишняков, М. Ю.; Мороз, І. А. |
2014-05-22 | Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2019 | Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М. |
2009 | Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2011 | Дослідження комбінованого процесу очищення бульбоплодів | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.; Євсюкова, Н. О. |
2013 | Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2014-05-22 | Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2023 | Ефективність використання мембранних технологій під час переробки | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Мороз, І. А. |
2023 | Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В. |
2021-04-08 | Застосування мембранних технологій під час виробництва соків | Дмитревський, Д. В.; Енімо, А.; Кайданський, О. М. |
2021-04-08 | Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарства | Дмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний) | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О. |