Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21883
Title: Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах
Authors: Верхоланцева, В. О.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Верхоланцева В. О., Дмитревський Д. В. Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 195-196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21883
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_195-196.pdf974.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.