Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25990
Title: Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії
Authors: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 253-255.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
ISBN: 978-966-405-480-2
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-253-255.pdf126.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.