Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5292
Title: Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі
Authors: Дейниченко, Г. В
Потапов, В. О.
Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Keywords: термічна обробка бульб картоплі;механічне доочищення;процес обробки парою надлишкового тиску
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 152-159.
Abstract: Визначено раціональні параметри процесу термічної обробки бульб картоплі парою надлишкового тиску та процесу її механічного доочищення, під час яких відбувається повне очищення бульб картоплі від шкірки та мінімізується відсоток втрат сировини.
A rational process parameters of heat treatment of potato tubers by steam overpressure and process of mechanical post-treatment, in which there is a complete cleaning of potatoes peeled and minimize the percentage of waste materials.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5292
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_23.pdf294.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.