Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64310
Title: Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення
Authors: Афукова, Н. О.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Шевченко, І. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Шевченко І. В. Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 219-220.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64310
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_219-220.pdf122.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.