Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33680
Title: | Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів |
Authors: | Терешкін, О. Г. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 266-267 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33680 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-266-267.pdf | 201.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.