Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33680
Title: Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів
Authors: Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 266-267
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33680
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-266-267.pdf201.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.