Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22588
Title: Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів
Authors: Вишняков, М. Ю.
Мороз, І. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Вишняков М. Ю., Мороз І. А. Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів. Наук. кер. Д. В. Дмитревський. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 154
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22588
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-154.pdf99.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.