Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62050
Title: Визначення раціональних показників процесу очищення цибулі ріпчастої
Authors: Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних показників процесу очищення цибулі ріпчастої. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 191-193.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62050
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-191-193.pdf111.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.