Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231
Title: Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В. Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 295-298.
Abstract: Проаналізовано обладнання, що застосовуються для освітлення і концентрування плодово-ягідного соку. Визначено характерні недоліки існуючих технологічних процесів. Визначено напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки обладнання для їх реалізації, а також запропоновано використання мікрофільтраційних і ультрафільтраційних мембранних апаратів для обробки соку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-295-298.pdf374.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.