Browsing by Author Головко, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 62  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типуГоловко, М. П; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2021Аналіз сучасних світових родовищ та ринку дорогоцінного камінняГоловко, Т. М.
2011-05-19Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукціїГоловко, Т. М.; Серік, М. Л.
2011-10-20Аналіз та перспективи розвитку ринку соусів в УкраїніГоловко, Т. М.
2014-05-22Аналіз якості надання послуг у торговельних мережах ХарковаВіннікова, В. О.; Головко, Т. М.; Богомолов, О. В.
2019Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2016Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2013Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкоюГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.; Головко, Т. М.
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсіїДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М.
2019Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019-05-15До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2024-04Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Богданова, А. Р.
2012Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезуГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2019Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду AnodontaПогожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Дослідження показника водовбирності добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2021Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовкахГоловко, Т. М.; Погожих, М. І.