Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Головко, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 62
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу
Головко, М. П
;
Головко, Т. М.
;
Бакіров, М. П.
2021
Аналіз сучасних світових родовищ та ринку дорогоцінного каміння
Головко, Т. М.
2011-05-19
Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукції
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2011-10-20
Аналіз та перспективи розвитку ринку соусів в Україні
Головко, Т. М.
2014-05-22
Аналіз якості надання послуг у торговельних мережах Харкова
Віннікова, В. О.
;
Головко, Т. М.
;
Богомолов, О. В.
2019
Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробів
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
2020
Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
2016
Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2013
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
;
Головко, Т. М.
2009
Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2009
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2010
Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Головко, Т. М.
2019
Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станів
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2019-05-15
До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
2024-04
Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінності
Головко, Т. М.
;
Богданова, А. Р.
2012
Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Бакіров, М. П.
2020
Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
;
Применко, В. Г.
2019
Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta
Погожих, М. І.
;
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2019
Дослідження показника водовбирності добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
2021
Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках
Головко, Т. М.
;
Погожих, М. І.