Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275
Title: Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 149-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_149-150.pdf110.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.