Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36947
Title: Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 203-204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36947
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_203-204.pdf104.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.