Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25673
Title: До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г. До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 143-144
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25673
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-143-144.pdf162.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.