Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967
Title: Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Authors: Головко, М. П.
Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Головко, Т. М.
Keywords: м'ясні вироби;кісткова добавка;биточки «По-слобожанськи»;сполуки кальцію
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 82-89.
Abstract: Розроблено технологію биточків «По-слобожанськи», збагачених органічними сполуками кальцію у вигляді напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Вивчено вплив НКХ на безпеку виробів за мікробіологічними показниками.
The technology of meat balls "In Slobozhanskiy" enriched with organic compounds of calcium in the form of food bone semi-finished product (FBS) was elaborated. The effect of FBS on the safety of products according to the microbiological indices was researched.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__14.pdf354.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.