Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53883
Title: Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінності
Authors: Головко, Т. М.
Богданова, А. Р.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Головко Т. М., Богданова А. Р. Дослідження вологоутримуючої здатності м'ясних паштетів підвищеної біологічної цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 57.
Abstract: An urgent problem today is the creation of food products with increased nutritional and biological value. One of the most deficient nutrients in the modern human diet are complete proteins, unsaturated fats, vitamins, and some minerals.т In this regard, new meat pastes with increased biological value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, have been developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53883
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-57.pdf153.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.