Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Title: Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу
Authors: Головко, М. П
Головко, Т. М.
Бакіров, М. П.
Keywords: збагачення продуктів харчування;йодобілкові комплекси;технологія соусів емульсійного типу
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54.
Abstract: Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу.
Grounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_10.pdf173.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.