Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Title: | Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу |
Authors: | Головко, М. П Головко, Т. М. Бакіров, М. П. |
Keywords: | збагачення продуктів харчування;йодобілкові комплекси;технологія соусів емульсійного типу |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54. |
Abstract: | Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування
біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та
використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного
типу. Grounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_10.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.