Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62075
Title: | Дослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезу |
Authors: | Головко, Т. М. Применко, В. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головко Т. М., Применко В. Г. Дослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 237-238. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62075 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-237-238.pdf | 150.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.