Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32091
Title: Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукції
Authors: Головко, Т. М.
Серік, М. Л.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко Т.М., Серік М.Л. Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32091
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-4.pdf198.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.