Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 147
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з використанням псиліуму | Степанькова, Г. В.; Судак, Ганна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології мармеладу фруктового з використанням збагачувальної сировини | Касабова, К. Р.; Решетняк, Владислав Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна зеленої гречки | Болховітіна, О. І.; Авраменко, Олена Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба пшеничного з додаванням збагачувальної рослинної сировини | Болховітіна, О. І.; Завірікін, Олег Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінності | Артамонова, М. В.; Воронкін, Андрій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології хліба пшеничного оздоровчого призначення з підвищеним вмістом білку | Степанькова, Г. В.; Троцко, Григорій Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з додаванням кокосового борошна | Степанькова, Г. В.; Самойленко, Дар’я Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировини | Касабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобу | Болховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія пастили з добавками рослинного походження | Артамонова, М. В.; Козьміна, Ганна Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія мармеладу з використанням рослинних добавок | Артамонова, М. В.; Кардаш, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінності | Касабова, К. Р.; Калюжна, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології хліба пшеничного з додаванням борошна тефу | Болховітіна, О. І.; Ієвлєв, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка і запровадження кваліметричної оцінки якості зернопродуктів на борошномельному підприємстві Харківської області | Шаніна, О. М.; Тарасенко, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесу | Юр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесу | Одарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування» | Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 147