181 - "Харчові технології" (Магістри) : [147] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 147
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з використанням псиліумуСтепанькова, Г. В.; Судак, Ганна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології мармеладу фруктового з використанням збагачувальної сировиниКасабова, К. Р.; Решетняк, Владислав Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна зеленої гречкиБолховітіна, О. І.; Авраменко, Олена Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного з додаванням збагачувальної рослинної сировиниБолховітіна, О. І.; Завірікін, Олег Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка макаронних виробів підвищеної харчової цінностіАртамонова, М. В.; Воронкін, Андрій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка технології хліба пшеничного оздоровчого призначення з підвищеним вмістом білкуСтепанькова, Г. В.; Троцко, Григорій Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хліба пшеничного оздоровчого призначення з додаванням кокосового борошнаСтепанькова, Г. В.; Самойленко, Дар’я Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировиниКасабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобуБолховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія пастили з добавками рослинного походженняАртамонова, М. В.; Козьміна, Ганна Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія мармеладу з використанням рослинних добавокАртамонова, М. В.; Кардаш, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінностіКасабова, К. Р.; Калюжна, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології хліба пшеничного з додаванням борошна тефуБолховітіна, О. І.; Ієвлєв, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка і запровадження кваліметричної оцінки якості зернопродуктів на борошномельному підприємстві Харківської областіШаніна, О. М.; Тарасенко, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесуЮр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесуОдарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування»Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 147