181 - "Харчові технології" (Магістри) : [147] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 147
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагоюАксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2023Удосконалення технології зберігання кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництваЖелєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробівЖелєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировиниЯнчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок у технології напівкопчених ковбасОнищенко, В. М.; Котляр, Марія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання пробіотичних культур в технології ковбасних виробівГринченко, Н. Г.; Коркунець, Дмитро; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінностіГоловко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології ковбас з м’яса птиціДроменко, О. Б.; Чернецький, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса
2023Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберіганняЖелєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторівЖелєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівДроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельокОнищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використаннямГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатівГринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктівБольшакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 147