Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 147
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагою | Аксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2023 | Удосконалення технології зберігання кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировини | Головко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництва | Желєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробів | Желєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировини | Янчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок у технології напівкопчених ковбас | Онищенко, В. М.; Котляр, Марія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Перспективи використання пробіотичних культур в технології ковбасних виробів | Гринченко, Н. Г.; Коркунець, Дмитро; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності | Головко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології ковбас з м’яса птиці | Дроменко, О. Б.; Чернецький, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2023 | Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберігання | Желєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторів | Желєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності | Головко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів | Дроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельок | Онищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використанням | Головко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів | Гринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктів | Большакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 147